Hvilken type?

Alt om Magic og Inferno
Forumregler
Generelle Inferno regler (gælder overalt):

1. Tal pænt til hinanden
2. Butikker må ikke handle eller reklamere

Hvilken type?

Indlægaf superficial » 11. okt 2017, 21:33

Hey

Jeg overvejer lidt at vende tilbage til noget hygge semi casual / turnerings magic. Har ikke spillet i 6-8 år, så er lidt rusten med alle de nye formater folk vidst spiller.
Har hverken tid eller penge til at spille de dyre formater, selvom jeg i tidernes morgen havde +70 dobbeltlande og spillede ret seriøs legacy turnerings magic.

Så jeg leder efter et format hvor deckprisen ligger i den fornuftige ende på en 0-2500 kr ish.

Hvad skal jeg spille og hvorfor ?
Brugeravatar
superficial
Evil Element
Evil Element
 
Indlæg: 1165
Tilmeldt: 3. maj 2005, 15:28
Geografisk sted: Østerbro

Re: Hvilken type?

Indlægaf Morteniversen » 11. okt 2017, 22:16

Jeg er selv lige vendt tilbage efter 5½ års pause. Skal dog indrømme at jeg både havde min gamle samling liggende, plus har postet en MASSE penge i Magic efter feberen fik hold i mig igen. Mit første Standard deck jeg købte efter opstart var dog ganske overkommeligt, ca. 400kr for et RG Pummeler deck, decket indeholder kun 8-10 rares, så det er et udemærket sted at starte hvis man vil gøre det til et lille budget.

Har også bygget en del Modern decks, men der har pengepungen i større grad været oppe af lommen, så vil tro at hvis du starter fra bunden af, så er det billigste nok at købe et Standard deck. Selv de dyrere top tier decks kommer ikke op i tusinderne. Ulempen ved Standard frem for de "dyrere" formater er så at Standard blivere dyrere at holde sig up-to-date med i længden, pga sæt rotationer, mens når først du har dine Modern/Legacy decks, så skal du ikke have flere penge op af lommen, de bliver ved at være fuldt spilbare.
Brugeravatar
Morteniversen
Elf High Priest
Elf High Priest
 
Indlæg: 101
Tilmeldt: 18. maj 2010, 07:57

Re: Hvilken type?

Indlægaf Necromaniac » 13. okt 2017, 18:08

Der er jo temmelig stor forskel på, m det er casual eller turnering. Nu om dage kan man bygge casualdecks meget billigt. En masse acceleration og en masse bomber til +6 mana, så kan det ikke gå galt. Det hotte inden for casual har i en årrække været EDH. 100 forskellige kort, med hensyntagen til en EDH- bannedlist, så har du et deck.
Nobody expects the Shimmer Myr!
Brugeravatar
Necromaniac
Summon Moderator
Summon Moderator
 
Indlæg: 3711
Tilmeldt: 22. nov 2002, 14:48
Geografisk sted: Hjørring

Re: Hvilken type?

Indlægaf dovads » 20. okt 2017, 10:24

Det er op til den enkelte.

Standard og Modern er billige at komme igang med, hvis man vælger et "billigt" deck:)
Standard er dog det mest organiske format, du vil med tiden hurtigt blive enig med dig selv om, at der mangler noget eller dine kort rotere ud. Så standard er faktisk en dyr affære.

Legacy er Legacy ;/ Ville ønske de reprintede alt eller i det mindste lod andre spille med proxy kort, så alle kunne være med.
Vintage gg...


Modern er sådan lidt ensformeret, lige så vil som legacy og vintage - da top8 deck stort set aldrig skifter. Det gør decks' i standard fordi det er et organisk format.


Edit:
Nogen vil jo argumentere for at netop Modern og Legacy, er mere casual, fordi der ikke bliver byttet ud så meget og derfor er "nemmere" at følge med.

Hvis jeg var dig, så ville jeg tage ned i den lokale og drafte et par uger - se det nye kort an. Draftere spiller som regel standard og så kan du få en masse information ud af dem - draftere er som regel også "helt med"(:
dovads
Goblin Artisan
Goblin Artisan
 
Indlæg: 13
Tilmeldt: 22. feb 2016, 21:48


Tilbage til On topic

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron